Hoe kunnen we samenwerken?

En scrol zeker nog verder naar beneden.   😉

Mini Foto    Sessies

vanaf

€ 497

Onze Mini Foto Sessies houden we verschillende keren per jaar op een keimooie locatie.  Visagie is altijd inclusief en je kiest zelf jouw mooiste 18 beelden uit je bomvolle fotogallerij.  90 minuten pure me-time voor een zacht prijsje.  Check hieronder alle komende data en meer info.

Luxe 1:1  Fotoshoot

vanaf

€ 2999

Een Luxe 1:1 Fotoshoot is je een hele dag laten verwennen door ons team in binnen-of buitenland en naar huis gaan met +125 beelden waarvan je niet kan wachten om ze in te zetten voor je bedrijf.  Ik help je met elke stap zodat we zeker die beelden maken die jij nu nodig hebt.  

Bigger Picture membership

tijdelijke lanceringsprijs

€ 17 p.m.

Het Bigger Picture membership is er voor ondernemers die graag meer zichtbaar én vindbaar willen zijn voor hun droomklanten op een manier die bij hen past.  Ben je creatief, in meerdere dingen geïnteresseerd, eerder introvert en zoek je graag zélf je antwoorden?  Dan ben je van harte welkom!

“Kim is not only a great photographer – she understands what it is like to be taken your photo when you are not a model.  An important skill that is so worth the value!  My business will definitely grow faster from it!”

Minke Tromp

Black Sheep Community

Oh hey! Ik ben Kim.

Fotograaf voor ondernemers.

Serial traveler  🙂

Zot van de Afrikaanse bush, een slow weekend koffie-met-een-brokje-pure-chocola-en-praten-over-het-leven-en-business-momentje met m’n hubby & soulmate en de droge humor van dochterlief.

(dat ze van mij heeft by the way  :))

Zeg, en zijn we al vriendjes op Instagram, Facebook of LinkedIn?

Kom anders zeker even dag zeggen!  👋

 

Scroll ook zeker nog even door, want hieronder kan je ALLES vinden die ik maakte op vraag van mijn lieve klanten of gewoon… omdat ik daar zelf zin in had.   =)

(Nog multi-passionates in de zaal??)

 

Heb jij KimCoins in de pocket?  Dan vind je vast hieronder iets wat je leuk vindt.   =)

Gratis masterclass: De 10 beelden die je als ondernemer nodig hebt
€ 9: Happy #Selfie Journal

Het Happy #Selfie Journal is een uniek werkboek (e-book) voor ondernemers die meer zichtbaar willen zijn. Je krijgt in 28 dagen een serieuze boost voor je zelfvertrouwen zodat je wordt gezien om wie je écht bent.

Het Happy #Selfie Journal is een digitaal werkboek van 100+ pagina’s en is nu te verkrijgen aan de gekke pre lanceringsprijs van €9. (normale verkoopsprijs €19,99)

Na het aanmelden kan je het Happy #Selfie Journal meteen downloaden.

€ 9: Werkboek: Kickstart Your Story

(momenteel enkel te verkrijgen met 9 KimCoins)

Bouw samen met mij een framework van je persoonlijke verhalen als start van je personal brand en online zichtbaarheid.  In dit hands-on werkboek ga je zelf aan de slag om jouw verhaallijnen helder te krijgen.  Voor jezelf als kapstok, maar ook voor je klant zodat je altijd consistent bent in hetgene je deelt én je altijd inspiratie hebt om te delen.   🙂  Zet een tof muziekje op en reserveer een uurtje van je tijd.  Let’s go!

PS: ik heb deze training jarenlang gegeven voor de klanten van Eelco de Boer in zijn online programma Mastermoves.  🙂

Ik was al jaren aan het dromen om eens naar Afrika te gaan. 
Ik had al wat opzoekingswerk gedaan en Tanzania bleek mijn favoriete land te zijn, waar de uitgestrekte velden van de Serengeti met de doortocht van de ‘wildebeesten’ tot mijn verbeelding spraken.
Alleen kwam het er maar niet van.
Met de gebruikelijke reisorganisaties voelde ik geen klik omdat die zo onpersoonlijk overkwamen op mij. Ik had dus mijn plannen om Tanzania te bezoeken maar opgeborgen.
Maar niet voor lang, zo bleek, want via mijn business coaches, kwam ik in contact met hun fotografe, Kim Marivoet, die ook co-fouder bleek te zijn van Firefly Safari’s, dat, je raadt het al, reizen organiseert in Tanzania.
Ik voelde meteen dat het goed zat en mijn intuïtie werd bevestigd, want het werd een prachtige reis. Persoonlijk uitgewerkt door Kim en begeleid door hun lokale businesspartner, Sariko. Een crème van een man die volgens mij half Tanzania kent, overal graag gezien is en overal zijn weg kent. 
Als ik opnieuw naar Tanzania ga, dan kies is gegarandeerd terug voor Firefly Safari’s. Sowieso.
Bedankt voor deze prachtige ervaring 😘.
Lien Vleminckx

€ 9: Letters to my Love Journal (Engels)

(Momenteel enkel te verkrijgen met 9 KimCoins)

Dit heerlijke journal dat je zelf kan afprinten laat je mijmeren en wegdromen over de speciale band die jij en je soulmate samen hebben.  Er is plek om te journalen met mooie vragen, plek om speciale gebeurtenissen te herinneren, mooie affirmaties, een bucket list om samen aan te vullen enzovoort.   Dit journal van 131 pagina’s is een schat om bij te houden en later (samen) terug te lezen of is een perfect cadeautje voor een mooie gelegenheid.  

€ 9: Worksheet How to stop thinking in Circles (Engels)

(Momenteel enkel te verkrijgen met 9 KimCoins)

Blijf jij vaak altijd aan hetzelfde terugdenken?  Lijkt het alsof je je gedachten niet kan stopzetten?  Kost het je slaap, energie, je goeie humeur?

Je gedachten neerschrijven en ze ontleden aan de hand van dieptevragen kan je helpen ze minder groots of eng te maken.  Zo krijg je weer ruimte vrij in je hoofd en zal je ‘s avonds makkelijker en meer ontspannen in slaap vallen.

Deze worksheets tellen 13 bladzijden en zijn één van mijn persoonlijke favoriete tools.  Je kan ze makkelijk zelf afprinten en opnieuw en opnieuw gebruiken telkens wanneer het nodig is.

Op maat: Safari Experiences naar Tanzania

Altijd al op safari willen gaan met je liefste of met je gezin?

Firefly Safaris & Tours combineert 30+ jaar aan plaatselijke gidservaring, een groot, veilig en betrouwbaar netwerk én de uitgebreide reiservaring van een (jong) Belgisch gezin naar Oost-Afrika.

We zijn er zeker van dat we jou de allermooiste once-in-a-lifetime safaritrip kunnen aanbieden naar het magische Tanzania.

“Kim heeft hele goeie vibes.   Ze is echt een bijzonder mens.  Het is fijn om haar erbij te hebben en er is geen twijfel mogelijk dat we überhaupt nog over haar moeten nadenken de volgende keer dat we weer iets geks gaan doen.”

Eelco de Boer

Winst.nl

€ 9: Reset Journal: Change your relationship with food (Engels)

(Momenteel enkel te verkrijgen met 9 KimCoins)

Dit journal creëerde ik in eerste instantie voor mezelf toen ik er nood aan had.  🙂  Het heeft me zo goed geholpen dat ik het ook nu beschikbaar wil maken voor anderen.  Dit reset journal laat je in 30 dagen een betere relatie krijgen met voedsel aan de hand van reflectievragen, affirmaties en tips.  Het helpt je bij het herkennen van gedachten, gevoelens en gedragingen rondom eten waardoor je een bewustere verbinding krijgt met hetgene je voedt.  Letterlijk en figuurlijk.  🙂  Dit journal is in het Engels opgemaakt.  Je kan het makkelijk zelf afprinten en gebruiken waar en wanneer het nodig is.  Succes!

Nu slechts € 11 per maand: Voxer Mini Mastermind

Nieuwe plekken vanaf 1 november 

In een groepje van max. 5 andere ondernemers (die complementair zijn) houden we een dagelijkse Voxer stok-achter-de-deur Mini Mastermind.  Elke persoon spreekt dagelijks zijn intentie uit voor die dag OF spreekt een hulpvraag in voor de groep.  Spraakberichten duren max. 2′.  Iedereen mag zijn expertise delen op een gestelde hulpvraag.

Processing...